Onze werkwijzeVier korte stappen voor het opstarten van jouw ticketverkoop

Het stappenplan

 • Stap 1 Aanmelden

  Meld je aan bij Event-Tickets en krijg zo toegang tot ons achterliggend "Ticket Management System". Hiermee kan je de ticketshop volledig naar je eigen wensen instellen en vervolgens de gehele ticketverkoop opvolgen.

 • Stap 2 Ontwerpen

  Pas de lay-out van de ticketshop volledig aan de huisstijl van jouw website aan. Ook de e-tickets en mobile tickets kan je volledig zelf opmaken om eventueel via deze manier jouw sponsors extra in de verf te zetten. Voor vragen hierover kan je steeds terecht bij ons professioneel team.

 • Stap 3 Verkopen

  De koper van het ticket moet enkel drie eenvoudige stappen doorlopen om zijn bestelling te plaatsen. Van zodra dit gebeurd is wachten wij de betaling af en zodra deze binnen is worden de e-tickets opgestuurd en kunnen deze afgedrukt worden of op hun smartphone worden opgeslagen.

 • Stap 4 Evalueren

  Volg aan de hand van onze vele uitgebreide statistieken precies op welke tickets je verkocht hebt en welk doelpubliek (demografisch + leeftijdscategorie) je bereikt hebt met jouw marketingcampagne en wanneer de piekverkoop heeft plaats gevonden.

De instelmogelijkheden van Event-Tickets

De ticketshop

Kort 3-stappenplan om snel en vooral veilig jouw tickets aan te kopen.

Event-Tickets wil via een gemakkelijke, snelle en veilige manier de bezoekers aan hun ticket helpen. Zelfs voor mensen die niet vaak online tickets kopen, is dit een erg eenvoudig stappenplan om een ticket aan te kopen. Indien er toch mensen zijn die met een probleem zitten, kunnen zij terecht via onze live chat helpdesk waar ze rechtstreeks in contact komen met een medewerker.

Het stappenplan:
 • Stap 1: Selecteer het gewenste aantal tickets.
 • Stap 2: Geef jouw gegevens in.
 • Stap 3: Selecteer de juiste betalingsoptie en voltooi de bestelling.

De lay-out

Wijzig zeer eenvoudig de volledige lay-out van jouw ticketshop.

Via enkele invulvelden kan je de lay-out van de ticketshop volledig wijzigen. Voor organisatoren die hier niet bekend mee zijn, kan je steeds contact opnemen met jouw persoonlijke Account Manager en deze zal jou daar ongetwijfeld mee verder helpen.
Via deze manier zijn de website van het evenement en de ticketshop één geheel waardoor dit voor de klant uiteraard een stuk betrouwbaarder overkomt.

 • Wijzig het lettertype en de kleuren
 • Maak de lay-out van jouw e-tickets zelf op en voorzie de inwerking van jouw sponsors, routeplan, ...)

Betalingsopties

Wij beschikken over het meeste aantal betalingsopties.

Via onze ticketshop kies je als klant zelf de gewenste betalingsopties. Wij zijn zelf aangesloten bij 7 Belgische banken waardoor wij een zeer snelle transactie garanderen tussen de bestelling en de betaling. Ook kies je als klant zelf of je de tickets binnen enkele minuten wilt ontvangen of binnen 1 werkdag. Uiteraard is de ene optie iets duurder omdat hier een % bijkomt voor de betalingsprovider.

 • Vele Belgische, Nederlandse en internationale betalingsopties.
 • Directe betalingsopties brengen een kleine meerkost met zich mee die duidelijk en transparant aan de klant worden getoond. Er zijn steeds vele gratis betalingsmogelijkheden beschikbaar en de directe betalingsmogelijkheden zijn de goedkoopste die je op de markt kan vinden door de vele transacties die uitgevoerd worden waardoor de kosten geminimaliseerd worden.

Veiligheid

Wij nemen de veiligheid van al onze klanten zeer ernstig.

Veilig tickets aankopen is gegarandeerd veilig bij ons. Wij beschikken steeds over de laatste nieuwe beveiligingstechnieken dat door ons beveiligingsteam wordt getest en geïnstalleerd. Dit team zorgt steeds dat de applicatie van Event-Tickets altijd en op elk toestel maximaal beveiligd is en gebruikt hiervoor steeds gecertificeerde applicaties die voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen. Alle tickets die door Event-Tickets worden uitgegeven bevatten steeds unieke kenmerken die van elkaar worden onderscheiden. Dus als er fraude wordt gepleegd houden we niet alleen de personen tegen aan de ingang van het evenementen maar dan weten ook wie deze fraude heeft gepleegd.

 • 256 bit beveiligde SSL-verbinding
 • Tickets worden beveiligd door een unieke beveiligde barcode
 • De gebruikersnaam en wachtwoorden worden via een beveiligde pagina doorgestuurd naar de klanten via hun e-mailadres.
 • Voor de betalingen wordt de koper steeds doorverwezen naar de officiële websites van de bank naar keuze die de betaling afhandelt.
 • Er zijn nog tal van andere beveiligingen geïntegreerd die o.w.v. de beveiliging niet worden vermeld.

Statistieken

Raadpleging van vele uitgebreide statistieken.

Analyseer jouw ticketverkoop zoals de organisatoren van andere grote evenementen. Je kan allerlei gedetaileerde informatie raadplegen van de kopers van jouw tickets om zo een duidelijker beeld te schetsen over bijvoorbeeld plaatsing van extra personeel of stuur jouw marketingplan bij om de ticketverkoop te maximaliseren. Je kunt de voorverkoop perfect opvolgen, alsook de geografische en demografische visualisatie van de ticketverkoop

 • Gedetaileerde opvolging van de ticketverkoop
 • Visualisatie van de demografische gegevens van de kopers
 • Het inkomverloop per uur van jouw bezoekers

Scanning bezoekers

Met een professioneel team verzorgen wij de hardware en toegangscontrole.

Elk ticket bevat één of twee unieke barcode waarmee je een bezoeker op verschillende manier kunt controleren. Elke barcode wordt via een ander algoritme gegenereerd en gekoppeld aan een persoon. Via deze weg kunnen wij gerichte controles uitvoeren en ook mensen verder helpen die bijvoorbeeld een probleem hadden met het afdrukken van hun ticket.

 • Registratie van alle online + offline verkochte tickets
 • Controle op correct ingegeven klantgegevens
 • Controle op fraude met tickets

Eigen bankrekening systeem

Bij Event-Tickets kan je als organisator de inkomsten van de online verkoop rechtstreeks op jouw eigen bankrekening ontvangen. Je krijgt rechtstreeks de ticketgelden op jouw rekening en Event-Tickets zorgt voor de volledige afhandeling van de tickets.

Dit zorgt voor enkele voordelen:

 • Ons systeem is veel betrouwbaarder en volledig transparant voor de organisator omdat je zelf kunt nagaan wanneer en wie er geld heeft gestort op jouw ticketrekening.
 • Je beschikt direct over jouw eigen ticketgelden omdat je deze rechtstreeks van de koper ontvangt. Event-Tickets is dus GEEN TUSSENPARTIJ die de gelden naar je moet doorstorten.
 • Niet wachten op tussentijdse uitbetalingen om het geld te benutten.
 • Je mag ook niet de rente vergeten die je via deze methode ontvangt.

Vraag ernaar bij de aanvraag van jouw evenement.